We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel 2017 TURİZMİNE  VEDA EDERKEN . . .

2017 TURİZMİNE  VEDA EDERKEN . . .

Sevgili dostlar değerli canlar,

Hepimiz biliyoruz ki 2017 yılı Turizm ve bir sürü sektörler için  siyasi ve ekonomik koşullardan dolayı çok çok kötü geçti. Allah daha beterinden saklasın yönetimsel anlamda birey kurum dernek ve idari kadro turizm emekçisine sahip çıkamadı ve bir çözüm bulmakta yetersiz kaldı.

Yapıcı yol gösterici personeline sahip çıkan şirket sayısının az olması nedeni ile kurumsal ve bu görüşte olanlar yollarına devam ederken diğerleri yeni hedefler yapılanmalar ve arayış içerisine girdi çoğu sattı satıyor kapattı başka işe döndü kaçtı fakat biz emekçiler hala bu sektöre hizmet etmeye ve bu sektörden geçinmeye devam eden bireyleriz.

2018 yılın da çok güzel işler hizmetler sunacağımıza inanarak çalışacağımız  kurumları seçerken çok iyi bir şekilde etüt etmemiz gerekmektedir.

Uzun süreden beri işsizim mağdurum paraya ihtiyacım var hemen başlamalıyım o tanıdık bu tanıdık deyip başlamayın.

Yöneticiler başvurulan bir bölüm için bir cv yi nasıl araştırıyor soruşturuyorlarsa sizde lütfen müracaat etmeden sorun irdeleyin eskisi gibi değil artık sosyal medya var Google amca var  bakın neler yapmış ne imkanlar sağlamış kaç kişinin maaşını ödememiş hakkını vermemiş bir çeteye mensup mu değilmi lütfen defalarca bakın

Ödenmeyen ssk primleriniz maaşlarınız sosyal haklarınız zaman geçtikten sonra size dert kapanmaz yara olarak geri dönecektir.

Her zaman diyorum bize doğan güneşte ısınalım yanmadan yıkılmadan hep birlikte katıldığım tüm toplantı, fuar, yatırım bazlı iş toplantılarında 2018 in hedefleri büyük yatırımlar her ne pahasına olursa olsun devam ediyor vatan için millet için çocukların geleceği için dürüst namuslu istihdam yaratan iş ve eğitimci kurumlar var.

Zaten devlet bu düşüncede olan yapılara yatırım yapmaya da devam ediyor.

Bizlerde sorumluluklarımızı bilerek haklarımızı koruyarak bu yatırımcıların yanında olalım ona buna yalakalık yapmadan adamcılık yapmadan adaletli bir şekilde yanımız da olanların yanın da olalım.

Sektör her zaman yenilenmeye açılmaya hoş ve güzel buluşmalara sahne olacak bir iş kolu yarınların en güzel tanıtımı reklamı ifade şekli.

Çalışan üst düzey her bürokrat her iş kolu bu meslekten ama böyle ama şöyle geçmiştir. Sancılar ortak düşünceler ortada bakıyoruz etrafımıza artık bu sektör için kalifiye kişiler yetişmiyor. Alımlarımızda zorlanıyoruz. Sektör başka sektörlere kayıyor ve bu iş kolu amatörleşiyor. Her zaman eğitim ve öğretime önem vermemiz yanımızda çalışanlara işi öğreterek sahip çıkmalıyız.

Tüm yarınların kararmadığı sektörün 90 lı yıllarda ki gibi aydın parlak bol gelirler getirdiği kimsenin bu sektörde mağduriyet yaşamadığı en tepedeki derneğimizden tutun genel müdürüne kadar olaylara sahip çıkılmasını korunmasını hep birlikte diliyoruz.

Bu bir hizmet sektörüdür. Hizmeti gerektiren her eylem mutluluk dan geçer patron diyorsa kazan kazandır bizde deriz mutlu et mutlu edelim.

Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı belirtirken yarınlarınız aydınlık dinç ve güzel olsun 2018 hepimize mutluluk sağlık başarı getirsin sevgi ile kalın

Haluk Ordu

Yorum Yaz