We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel 2019 rakamlarını 2022’de yakalarız

2019 rakamlarını 2022’de yakalarız

2022 sezonu için hazırlıklarına başlayan Türk turizmi, hem misafir sayısında hem de gelir açısından iyi bir sezon bekliyor.

Limak Hotels Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu da değerlendirmelerde bulundu. 2022’nin iyi geçeceğini ve 2019 yılını aratmayacağını söyleyen Saatçioğlu, kurdaki dalgalanmanın ekonomiyi ciddi bir şekilde yoracağını ancak yurt dışından gelecek olan gurbetçi vatandaşların bunu iyi kullanacağını düşündüğünü belirtti.

Hakan Saaatçioğlu; “Yeni sezonun 2019 yılını aramayacağını düşünüyorum. 2021’de beklentinin üstünde iç pazarda ve yurt dışından ciddi talep gördük. Sadece Avrupa bölgesinde biraz bir aksama oldu ama Ukrayna, Rusya’dan çok ciddi rezervasyon talebi aldık.

İç pazarda gayet güzeldi. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarımız da akın etti. Şu anki kurun bu kadar hızlı bir şekilde yükselmesi tabi ekonomimizi ciddi bir şekilde yoracak. Ancak turizmcinin yüzünü bir şekilde güldürecek.

Özellikle yurt dışından gelecek olan gurbetçi vatandaşlarımız bu durumu güzel değerlendirecek. Sezon çok iyi geçecek hatta iç pazarda da çok ciddi bir artış olacak.

Dolayısıyla 2019’u zorlayacak olan bir sezon bekliyor bizi. Hatta üstüne çıkma şansımız bile olabilir. Hem misafir sayısında hem de gelir açısından iyi bir sezon bizi bekliyor” diye konuştu.

Yorum Yaz