We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Anex THY Türkiye fiyatlarını açıkladı

Anex THY Türkiye fiyatlarını açıkladı

ANEX TOUR, TÜRK HAVA YOLLARI’NDAKİ TÜRKİYE FİYATLARINI AÇIKLADI VE TRANSFER ŞARTLARINI AÇIKLADI

ANEX Tour, Türk Hava Yolları’ndaki Türkiye fiyatlarını açıkladı ve transfer şartlarını açıkladı
Tur operatörü ANEX Tour, 29 Nisan 2022’den itibaren Turkish Airlines (bloklu koltuklar) uçuşlarında başlayacak ve Ekim ayı sonuna kadar sürecek olan uçuş programı için Türkiye tatil beldelerine yönelik turların fiyatlarını hesapladı.

Bugüne kadar, ANEX Tour’un, Rusya’daki 4 şehirden turistlere yönelik programları mevcut. Bunlar Moskova, Yekaterinburg, Kazan, St. Petersburg. Turlar üç popüler destinasyonda mevcuttur: Antalya, Bodrum, Dalaman.

Şirket, Türkiye’ye gidiş şehirlerini 20’ye çıkarmayı planlıyor. Bu şehirlerden ulaşımla ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı, buna göre henüz fiyatlandırma yapılmadı.

Tur operatörünün rezervasyon sisteminde Moskova, Yekaterinburg, Kazan ve St. Petersburg’dan toplu turların fiyatları zaten hesaplanmıştır. 29 Nisan’da Moskova’dan ANEX Tour’dan ayrılmasıyla birlikte her şey dahil yemeklerle bir hafta boyunca seyahat paketlerinin fiyatları şu şekildedir:

Antalya: Haftada 4 yıldızlı otellere iki kişilik turların maliyeti 102.100 s’den başlıyor, 5 yıldızlı otellere – 110,900 s’den başlıyor.

Bodrum: Haftada 4* otellere iki kişilik turların maliyeti 91.500 s’den başlıyor, 5 * otellere 94.500 s’den başlıyor.

Dalaman: Haftada 4 * otel başına iki kişilik turların maliyeti 145, 900 s’den başlıyor, 5 * otellere – 155, 100 s’den başlıyor. iki kişilik.

İPTAL EDİLEN ANEX TOUR TURLARI NASIL ERTELENECEK
Şirket, iptal edilen turların AZUR air uçuşu ile Türkiye’ye transfer edilmesinin, kişi başına net 276 Y.e ek ücret karşılığında Türk Hava Yolları uçuşlarında uçuş için mümkün olduğunu bildirmektedir. Türk Hava Yolları’na eski zaman çizelgesine göre uçuşla Türkiye’ye yapılan başvurulardan gelen fonların transferinin güncel uçuşlara aktarılması gerekmektedir. Ek ücretin ücreti kişi başı net 150 y.’dir.

Acenteler, başvurulardaki uçuşların değiştirilmesini, turistin ek ücret karşılığında kabul etmesi halinde bağımsız olarak gerçekleştirmektedir. Ek ücret uyarısı her başvuru için ayrı ayrı yapılacaktır, uçuşların değiştirilmesinden sonra başvuru karşılık gelen ek ücretle yeniden hesaplanır.

ANEX Tour’da, iptal edilen turların diğer destinasyonlardan Türkiye’ye aktarılmasının bugüne kadar mümkün olmadığı da belirtiliyor. Bunun sonradan değiştirilmesi mümkündür, bu durumda tur operatörü bunu ayrı ayrı bilgilendirecektir.

Yorum Yaz