We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem ARD yaza veda gecesinde bir araya geldi

ARD yaza veda gecesinde bir araya geldi

Akdeniz Reklamcılar Derneği, üyelerinin ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşen “YAZA VEDA” gecesinde bir araya geldi. Dernek üyeleri ve eşleri yeni açılan Luckey Monkey Hotel’in ikramları, keyifli gün batımı manzarası ve Likya Üzüm Suyu İçeceklerinin eşliğinde geride kalan sezonun yorgunluğunu attılar.

Geçtiğimiz Haziran ayında yeni yönetimini seçen Akdeniz Reklamcılar Derneği üyeleri, yoğun geçen yaz sezonuna Başkan Güldal Siğinç, Başkan yardımcısı Fulya Sarman, Yönetim Kurulu Üyeleri Birgül Ünal, Murat Gencer ve Cem Çınar tarafından organize edilen keyifli bir geceyle veda etti. Üyelerin eşleri ile birlikte büyük katılım gösterdiği geceye Lucky Monkey Hotel lezzetli sunumları ve keyfine doyulmaz manzarasıyla ev sahipliği yaparken, ikramlara Likya Üzüm Suyu İçecekleri eşlik etti.

Güldal Siğinç gecenin başında, yoğun ilgiyle katılım sağlayan tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini sundu ve “Bu ‘Yaza Veda’ gecesi ama dilerim yaz biraz daha uzun sürer. Çünkü havalar iyice soğumadan pandemi koşullarına uygun olarak, açık havada birkaç organizasyon daha planladık. Yaratıcılığa dayalı, stresli ve zamanla yarışan bir işimiz var. Eğitimleri, mesleki gelişimi içine alan ve mesleğimize iştirake hazırlanan öğrenci kardeşlerimizin dahil olduğu çeşitli konu başlıklarında, birlikte gerçekleştireceğimiz çeşitli etkinliklerin yanında, zaman zaman da stres atmak için, sakin ve keyifli akşamlarda bir araya gelmemizin bizi her anlamda besleyeceğine inanıyorum. Çünkü biz “biz” olunca hem mutlu, hem de güçlü oluyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yeni başlayan haftanın ilk akşamında, keyifle bir araya gelen ARD üyeleri ve eşleri, uzun süren gecenin sonunda, Başkan Siğinç ve yönetimine teşekkür ederek ve yeni davetlerde bir araya gelme dilekleriyle mekandan ayrıldı.

Yorum Yaz