We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Dedeman’dan Adıyaman’a Franchise otel hamlesi

Dedeman’dan Adıyaman’a Franchise otel hamlesi

Dedeman Hotels & Resorts International’ın ilk franchise oteli “Park Dedeman Adıyaman” hizmete açıldı. Dedeman Turizm Yönetimi ve Karahan Menzil Turizm arasında yapılan anlaşma ile misafirlerini Dedeman marka standartlarıyla ağırlamaya başlayan Park Dedeman Adıyaman 19 Kasım’da düzenlenen özel bir törenle resmi olarak açıldı.

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özdemir’in ev sahipliğinde, Ece Vahapoğlu’nun sunumu ile gerçekleşen açılış törenine, Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Adıyaman AK Parti Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Jandarma Komutanı Albay Bilgehan Yeşilyurt, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Şerif Ayaz, Baro Başkanı Bilal Doğan, Rektör Mehmet Turgut, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karahan, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman ve davetliler katıldı.

 

Açılış töreninde ilk olarak söz alan, turizm sektörünün yanı sıra akaryakıt, tekstil ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özdemir, “Adıyaman ilimize büyük değer katacak olan Dedeman markası, bölgenin tek uluslararası markalı oteli olma özelliğini taşıyor. Park Dedeman Adıyaman otelimiz, sadece bölgeyi değil, çevredeki diğer illeri de besleyecek bir konumda bulunuyor. Dedeman’ın ilimizdeki varlığının, bölge turizmine büyük katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Kalite ve misafirperverlik ile özdeşleşen Dedeman markası ile yaptığımız bu iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz, ilimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dedeman’dan franchise atılımı

Törende, Park Dedeman otellerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Dedeman markası olarak 55 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar management sistemi ile büyüyen markamız için şimdi yeni bir dönem başlıyor. Park Dedeman Adıyaman ile franchise sistemine adım atmış oluyoruz. Bu yeni gelişmeyi zincirimizin 18. halkası olan ve ilk franchise otelimiz Park Dedeman Adıyaman’ın açılışında sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

 

Dedeman olarak bulundukları bölgelerdeki turizm değerlerini öne çıkarma misyonu ile hareket ettiklerini vurgulayan Banu Dedeman konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin kültür turizmi için Güneydoğu Anadolu Bölgemizin önemi büyük. Park Dedeman Adıyaman, sadece ilk franchise otelimiz değil aynı zamanda Şanlıurfa ve Gaziantep’te yer alan otellerimizin ardından bölgenin 3. Dedeman oteli. Park Dedeman Adıyaman ile Güneydoğu Anadolu kültür turizmi üçgenini tamamlamış olduk.”

Banu Dedeman’ın ardından söz alan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Pak Dedeman Adıyaman’ın şehrin gururu olduğunu ifade ederek, “Özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik koşullar içerisinde yatırım yapan Karaman Grubu adına Osman Özdemir’e ve Adıyaman’ın değerine değer katan Dedeman’a da çok teşekkür ediyorum. Adıyaman’da bulunmayan 5 yıldızlı otel eksikliğimiz tamamlamış oldu. Bu yatırımların başarılı olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

“Park Dedeman Adıyaman ilimizde faaliyet gösteren bütün işletmelere katkıda bulunacak”

Törende konuşan Adıyaman Baro Başkanı Bilal Doğan, Adıyaman’ın çoğunlukla Nemrut, Cendere Köprüsü, Karakuş Tepesi gibi tarihi değerleri ve inanç turizmiyle bilindiğini, ancak kentin keşfedilmeyi bekleyen daha pek çok değere sahip olduğunu belirterek, “Adıyaman bu anlamda gerçekten bir hazine. Bu hazinenin işlenmesi için de öncelikle Türkiye Cumhuriyeti devleti yurttaşlarının ve yabancı turistlerin gelip buraları görmesi gerekiyor. Gelirken de boş gelmemeleri, ilimize yatırım yapmaları gerekiyor. Bunun en önemli aracısı da otel ve konaklamadır. Şehrimizin uzun yıllardır en büyük eksiği buydu. Park Dedeman Adıyaman’ın açılması sadece Dedeman’a değil, ilimizde faaliyet gösteren bütün işletmelere katkıda bulunacak, artı değer katacaktır” şeklinde konuştu.

Dedeman kalitesi Adıyaman’da

Adıyaman şehir merkezinde 2018 yılı Şubat ayında hizmete açılan ve son olarak “Garden Hotel Adıyaman” adıyla işletilen otel, Dedeman Franchise Sistemi ve “Park Dedeman” marka standartlarına uygun olarak “Park Dedeman Adıyaman” ismiyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

UNESCO Dünya Mirasları arasında yer alan Nemrut Dağı’na 90 dakika, Kommagene Krallığı’nın beş büyük kentinden biri olan Perre Antik Kentine 5 dakika, havalimanına 20 dakika, otogar, hastane ve şehir merkezine 5’er dakika mesafedeki konumu ile dikkat çeken “Park Dedeman Adıyaman”, hem gezi hem de iş amaçlı seyahat eden misafirlerini ağırlayacak.

Yorum Yaz