We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Epica|Marka’ya 2 kristal elma ödülü

Epica|Marka’ya 2 kristal elma ödülü

Reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının en önemli paydaşları buluşturan, Dünyanın ikinci büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde, Antalya merkezli reklam ajansı EPICA | MARKA’nın tüm süreç projesini hazırladığı 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kampanya ve afiş tasarımına iki Kristal Elma ödülü birden geldi.

18 Aralık Cumartesi günü, Hasköy Yün Fabrikası’nda, 32. kez düzenlenen festivale bölge kategorisinde katılan EPICA | MARKA, “Entegre Kampanya” ve “Kurumsal İmaj” kategorilerinde birinci oldu.

Afiş ve reklam kampanyası, covid-19’la mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için hazırlandı. Kampanya “Altın Portakal, Sağlık Emekçilerinin Ellerinde Hayat Buluyor” temasını taşıyor.

EPICA | MARKA Ajans Başkanı Rafet Güzel, “Bu ödülleri Antalya’ya getirmekten son derece mutluyuz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bizlere inanıp, güvendiği için teşekkür ederiz. Akdeniz Reklamcılar Derneği’nin bir üyesi olarak, Türkiye’nin en önemli markalarından olan Antalya ve Altın Portakal Film Festivali marka bilinirliklerine, yaratıcı reklam ajansları olarak katkı sunmanın keyfini yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz