We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Hilton son yatırımını Ataşehir’e yaptı

Hilton son yatırımını Ataşehir’e yaptı

DoubleTree by Hilton’un, İstanbul Ataşehir’deki yeni otel’i 1 Eylül itibarı ile kapılarını açtı. Ataşehir’in merkezinde yer alan otel, Hilton’un 18 markasından biri olan ve büyüyen DoubleTree by Hilton portföyüne en son eklenen oteldir.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir,   Ataşehir’in en çok tercih edilen AVM’lerinden Brandium AVM’nin yanında ve bölgedeki diğer AVM’lerin de çok yakınında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika mesafede olmasıyla da dikkat geçen DoubleTree by Hilton İstanbul  Ataşehir Otel & Konferans Merkezi’nin lezzetli menüsü ile restoranı Brasserie A la Turca ve Spica 15 Lobi Bar’da gün boyunca sosyal etkinliklere ev sahipliği yapabilirsiniz.

 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Otel & Konferans Merkezi Genel Müdür’ü Cemal Hoşgül, ‘’İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yükselen değeri Ataşehir’de bu özel oteli açmaktan mutluluk duyuyoruz. Baştan sona yenilediğimiz genel alanlarımız, restoranımız ve lobi barımızla Anadolu Yakası’nın en büyük konferans salonuna sahibiz. Ataşehir’deki bu özel otelimizin Hilton standartlarında sunacağı hizmetlerle hem iş dünyasına hem de seyahat severlere yenilik getireceğine inanıyoruz’’ dedi.

 

Açılışa Özel 1.000 Hilton Honors Kazanma Fırsatı

Hilton’un ödül sahibi misafir sadakat programı Hilton Honors’ın bir parçası olan DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir’de misafirler, dünyadaki tüm diğer Hilton otellerinde olduğu gibi rezervasyonlarının neredeyse tümünü puanla ya da puan ve para kombinasyonu olarak seçim yapma imkanına sahip olacaklar. 13 Eylül 2021 – 13 Mart 2022 tarihleri arasında DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir’de konaklayan misafirler, gerçekleştirdikleri her konaklama başına ilave 1.000 puan kazanma fırsatı elde edecek. Misafirler, özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors cep telefonu uygulaması da dahil olmak üzere çeşitli fırsatlara da erişebilecekler.

Yorum Yaz