We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Igor Butman ve  Fantine Akra Caz sahnesinde

Igor Butman ve  Fantine Akra Caz sahnesinde

Geçtiğimiz yıllarda da festivalde müthiş bir performansa imza atan dünyaca ünlü Rus saksafon sanatçısı Igor Butman ve Moskova Caz Orkestrası bu kez de güçlü sesiyle Fantine’nin solist olarak festival sahnesindeydi.

“Moskova New York arası Caz Köprüsü” olarak nitelendirilen ve bugüne kadar sayısız orkestra ve isimle aynı sahneyi paylaşan Igor Butman, etkileyici sesiyle Fantine ve 1999 yılında kurulan ve harika müzisyenlerden oluşan Moskova Caz Orkestrası, Akra Hotels’in açık hava sahnesinde sanatseverlere unutulmaz bir caz gecesi yaşattı.

 

”SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA BULUŞTUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Dünyaca ünlü saksafoncu Igor Butman “Yeniden Akra Caz Festivali’nde sizlerle birlikte olduğumuz, Akra Hotels’de bu güzel deniz ve güneşle bu şahane atmosferde sizin gibi güzel insanlarla buluştuğumuz için çok mutluyuz.” sözleriyle gecenin açılışını yaptı.

Prestijli uluslararası yarışmalarda birincilikleri olan Oleg Akkuratov ise “Teşekkür ederim sevgili dostlar ve Akra Caz Festivali” diyerek seyircileri Türkçe selamlarken, Fantine ise “Georgia On My Mind” parçasını seslendirmeden önce Türkiye’ye ilk defa geldiğini ve Antalya’yı hiç unutmayacağını söyledi.

Yorum Yaz