We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem PEGAS THY ile Antalya turu satışlarına başladı

PEGAS THY ile Antalya turu satışlarına başladı

Pegas Touristik, Nisan ayı sonundan itibaren Türk Hava Yolları garantili blok koltuk seferleri ile Antalya’ya paket tur satışlarının başladığını duyurdu.

PEGAS THY ile Antalya’ya yaz turu satışlarına başladı

PEGAS 23 Martta resmi web sitesinde yayınladığı duyuru ile THY’nin iki hizmet sınıfında  (ekonomi ve business)  Moskova – Antalya uçuşlarının başladığını bildirdi.

Tur, Antalya otellerinde yaz için oda garantisi veriyor.  29 Nisan’da başlaması planlanan program, tüm yaz sezonunu kapsayacak ve Ekim ayının son gününe kadar devam edecek.

Türkiye, Rusya’ya dönük yaptırımlara katılmazken, Türk Hava Yolları da çatışmalar başladığından bu yana Rusya’ya uçuyor ve yeni hatlar açmaya devam ediyor.

PEGAS’ın Türkiye turları ne kadar?

Tur operatörünün rezervasyon sisteminde listelenen tur fiyatları şu şekilde;

12 Mayıs’tan itibaren Antalya’da iki kişilik, üç yıldızlı otel konaklamalı bir haftalık her şey dahil tatil için 123,1 bin ruble,

1 Hazirandan itibaren Antalya’da iki kişilik, üç yıldızlı otel konaklamalı bir haftalık her şey dahil tatil için 135,6 bin ruble,

1 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de iki kişilik, üç yıldızlı otel konaklamalı bir haftalık her şey dahil tatil için 137,4 bin ruble.

Ayrıca her tur için kişi başı 100 euroluk THY servis ücreti ödenmesi gerekiyor.

Yorum Yaz