We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Salomon Cappodocia Ultra Trail bugün başlıyor

Salomon Cappodocia Ultra Trail bugün başlıyor

Türkiye’nin en ikonik bölgelerinden Kapadokya’da, Argeus Travel and Events tarafından Salomon’un isim sponsorluğunda, Salomon Cappodocia Ultra-Trail 2021, yedinci kez gerçekleştirilecek.

64 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılımıyla başlayacak organizasyon kapsamında üç farklı yarış yapılacak. 38 km’lik Salomon Cappadocia Short-Trail (CST) ve 63 km’lik Salomon Cappadocia Medium-Trail (CMT) ile birlikte organizasyonun ana yarışı ise 119 km’lik Salomon Cappadocia Ultra-Trail (CUT) olacak.

İLK KEZ TAKIM YARIŞLARI KOŞULACAK
Ayrıca bu yıl ilk kez Salomon Cappadocia Ultra-Trail kapsamında “Cappadocia Team Games” ismiyle takım yarışları da koşulacak. Bayrak yarışı konseptinde organize edilecek olan Cappadocia Team Games, her bir takım üyesinin 38 km veya 63 km parkurlarının bir bölümünü koşarak, bu heyecana ortak olmalarına imkan tanıyacak.

Ürgüp ve çevre bölgeler için yaklaşık 25 milyon TL’lik ekonomik katkı yaratacak organizasyonun basın toplantısı ve elit atlet tanıtımı ise Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Argeus Travel and Events Sahibi Aydın Ayhan Güney, Amer Sports EMEA Bölgesi Genel Müdürü Ceylan Ateş, Salomon Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Atilla Kuduoğlu, sponsor marka temsilcileri ve medya mensuplarının katılımıyla Yunak Evleri Kapadokya Kaya Otel’de gerçekleştirildi.

Yorum Yaz