We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Seyahat acenteleri tur fiyatına satışta

Seyahat acenteleri tur fiyatına satışta

Sektörün derin krize girmesiyle Rusya’da mart ayında satışa çıkan seyahat acentelerinin sayısı şubata kıyasla yüzde 89 arttı.

Business FM’in Avito ilan servisi verilerine dayandırdığı habere göre, St. Petersburg’da ve Moskova’da 50 bin rubleye seyahat acentesi satın almak mümkün. Hazır otel fiyatları ise 4 milyon ile 185 milyon ruble arasında değişiyor.
Türkrus’un haberine göre Business FM’in ulaştığı bir ilan sahibi, seyahat acenetesini satma kararına gerekçe olarak müşteri portföyünü yitirmesini gösteriyor. İlan sahibi firmanın 2000’li yılların başında kurulduğunu ve Mısır, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere tur sattığını belirtiyor.
Avtio yetkilileri, turizm piyasasında arzın yanı sıra talebin de arttığına dikkat çekmekte. Buna göre, satışa çıkan acente ve oteller kısa sürede  yeni sahiplerini buluyor.
Space Travel’dan Artur Muradyan, satılan acente ve otelleri alanların yine turizm sektöründen olduğu görüşünde. Buna göre, bazı firmalar pazardan çekilme kararı alırken, bazıları da bunu işleri büyütmek için fırsat olarak görüyor.

Yorum Yaz