We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem THY St.Petersburg seferlerine başladı

THY St.Petersburg seferlerine başladı

Türkiye’nin Ege kıyılarına direkt uçuşlar St. Petersburg’dan başladı

Türk Hava Yolları, 13 Mayıs’tan itibaren St. Petersburg’dan Bodrum’a (Türkiye’nin Ege kıyılarına) uçuşlarını başlattı. Hangi tur operatörlerinin bu yönde blok taşımacılık yaptığını ve Bodrum’a yaptıkları tur paketlerinin maliyetinin ne kadar olduğunu öğrendik.

24 MAYIS’TAN ITIBAREN BODRUM’A DAHA FAZLA UÇUŞ OLACAK

Türk Hava Yolları, 13 Mayıs’tan itibaren St. Petersburg’dan Bodrum’a direkt uçuşlar gerçekleştirmeye başladı. Rotada 321 koltuk kapasiteli Airbus A-180 gemileri olacak.

Uçuşlar Salı ve Cuma günleri için planlandı. Petersburg’dan hareket – saat 01:30’da. Bodrum havalimanına varış saat 05:55’tir. Bodrum’dan dönüş uçuşu – saat 06:50’de. Tarifeye göre St. Petersburg’a varış – saat 11: 10’da. Seyahat süresi 4 saat 25 dakikadır.

ATOR bülteninde yer alan habere göre Türk Hava Yolları, 24 Mayıs’tan itibaren St. Petersburg-Bodrum güzergahındaki uçuş sayısını haftada 4 defaya çıkaracak.

Pulkovo, Türk Hava Yolları’na ek olarak, St. Petersburg’dan Türkiye’ye uçuşlarında Pegasus Havayolları – İstanbul’a ve Red Wings (ikincisi – tur operatörü Biblio-Globus ile işbirliği içinde) – Antalya’ya gerçekleştirildiğini hatırlattı.

2022 YILINDA TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞLARINDA BODRUM TURLARININ MALIYETI NEDIR?

St. Petersburg havalimanından yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları’nın Bodrum’a uçuşlarında koltuk blokları tur operatörleri Coral Travel, ANEX Tour ve PEGAS Touristik tarafından alındı.

Coral Travel rezervasyon sistemine göre, Haziran ayının ilk yarısında 4 * otelde (her şey dahil) konaklama ile Bodrum’a 7 gecelik bir tur 100 bin ruble’den başlıyor. yakıt ek ücreti dahil olmak üzere iki kişilik.

PEGAS Touristik, St. Petersburg’dan 4 * otele (her şey dahil) iki kişilik 94 bin ruble’den (yakıt ek ücreti dahil) uçuşlarda Türkiye’nin Ege kıyılarına turlar sunmaktadır.

Tur operatörü ANEX Tour’dan, 120 bin ruble’den 4 * otelde (her şey dahil) konaklama ile Bodrum’a bir uçuşla bir haftalık tatil rezervasyonu yapabilirsiniz. iki kişilik (yakıt ek ücreti dahil).

Yorum Yaz