We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Titanic Hotels’ten sömestr tatili ayrıcalıkları

Titanic Hotels’ten sömestr tatili ayrıcalıkları

Tıtanıc Hotels’te sömestr tatili ayrıcalıkları, indirimler, ücretsiz servisler ve daha niceleri…

21 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Titanic Mardan Palace ve Titanic Beach Lara’da 0-12 yaş arası 2 çocuğa tatil hediyesi olarak ücretsiz konaklama

Otel içerisindeki Tini Kids Club’ın  her yaş grubuna özel olarak tasarlanmış keyifli ve eğitici oyunları küçük misafirlerimize zamanın nasıl geçtiğini unuttururken her türlü güvenlik ve hijyen önleminin alındığı açık ve kapalı mekanlar da ailelerin içini ferahlatıyor.

4 gece ve üzeri konaklamalarda A la Carte Restorant’ta akşam yemeği, Titanic Rewards Member Club’tan iki kat ödül puan ve Titanic Mardan Palace’da ücretsiz Bowling ve Elektronik Oyun Salonu’da tatil keyfinizi ikiye katlayan hediyeler.

Yeşile bakan alabildiğine uzanan kapalı havuz ve bahçe içerisinde ısıtmalı havuzda yüzme keyfi, çocukların sevdiği taptaze mevsim lezzetleri ile donatılan enfes büfeler, ailece keyifli vakit geçirebileceğiniz Lobby Lounge gibi bir birinden eşsiz hizmetler tatiliniz süresince size ayrı bir keyif yaşatacak.

Atrıca tüm ekstra harcamalarda % 20 indirim ve geç çıkış imkanı da Titanic Mardan Palace ve Titanic Beach Lara’yı ara tatil için seçenlere özel fırsatları.

Çocuğunuzla birlikte şehrin stresinden uzaklaşmak biraz nefes almak istiyorsanız Titanic Mardan Palace ve Titanic Beach Lara bu sömestr tatilinde her türlü fırsatı sunuyor. Hem izole hem doğayla iç içe bir ortamda çocuğunuzla güvenle vakit geçirmeniz için mükemmel bir fırsat.

Yorum Yaz