We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Türkiye’nin ilk megayat marinası Göcek’te açıldı

Türkiye’nin ilk megayat marinası Göcek’te açıldı

Türkiye’nin ilk megayat marinası Port Azure, 2 Ekim Cumartesi günü birbirinden değerli misafirlerinin katılımı ile açılış yaptı.

2021 yaz sonunda faaliyete geçen Port Azure, Türkiye’nin ve hatta Avrupa’nın en uzun tek parça 245 metre uzunluğunda beton iskelesine sahip olarak, dünyanın en büyük yatlarını en rahat ve güvenli şekilde ağırlayabilecek şekilde tasarlandı.

Markanın yatırımcısı olan STFA Yatırım Holding Başkan Yardımcısı Nur Taşkent, Türkiye’de gerçekleştirdikleri dünya çapındaki projede birlikte yol aldıkları iş ortaklarından, Göcek halkına kadar herkese teşekkürlerini sunarak şunları dile getirdi:   ”Dünya yatçılığında mega yatlar giderek daha fazla ağırlığını hissettirmeye başladı, tekne boyutları giderek büyümeye başladı. Artık limanlarımızda her geçen sene daha fazla 40 metre ve üstü tekneleri görüyoruz. Gururla söyleyebilirim ki, ülkemiz mega yat imalatında dünyanın en önemli üç ülkesi arasında.

Biz çok mutluyuz çünkü, bu cennet sularımıza gelen mega yatlar artık Göcek’te güvenli bir sığınak bulacak.

Öncelikle bize projeyi getiren, gerçekleşmesi yolunda büyük bir özveriyle çalışan dostum ve ortağımız Özgür Özgen’e şahsım ve ailem adına şükranlarımızı sunuyorum.

Bu süreçte devletimizin tüm ilgili kurumlarını büyük bir samimiyetle yanımızda bulduk. İsimlerini saymadan bizi destekleyen tüm kurumlara, yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”
Sektör profesyonelleri, deniz tutkunları, yat severlerle birlikte, farklı iş sektörlerinin önde gelen isimleri de Port Azure açılış etkinliğinin katılımcıları arasında yer aldılar.

Yorum Yaz