We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02

Macaristan pazarında rekor talepler gelmeye başladı. Macaristan pazarının önemli aktörlerinden biri olan Sun & Fun Holidays’in Genel Müdürü Tolga Deniz Sarıyüce, Macaristan’dan Antalya’ya rezervasyonların yüzde 300 artış kaydettiğini belirterek, Türkiye’nin pazardaki payını artırmaya odaklandıklarını ifade etti. Sarıyüce; 2009 yılında kurulan Sun & Fun Holidays Macaristan’ın Türkiye’de Deha Turizm ile işbirliği yaparak dört yıldır ülkenin en büyük tur operatörü olma özelliğini sürdürdüklerinin altını çizdi.

Türkiye, Mısır, Yunan Adaları, Bulgaristan, Güney ve Kuzey Kıbrıs gibi destinasyonlara yoğunlaştıklarını belirten Tolga Deniz Sarıyüce konuyla ilgili olarak  Sun & Fun Holidays  Genel Müdürü Tolga Deniz Sarıyüce: ”2021 sezonundan oldukça umutluyuz. Mayıs ayında yapılan Türkiye ve Macaristan aşı sertifikası kabul anlaşmasından sonra rezervasyonlar yüzde 300 arttı. İki kardeş ülke turizm ile birbirlerini daha yakından tanıyıp sevdi. İlk info turunu 6 Haziran  tarihinde Free Bird havayolları ile Antalya’ya getirdik. Sun & Fun Holidays olarak Macaristan ve Slovakya’dan toplam 50 kişilik acentacı ve basın mensuplarını Antalya’nın en lüks otellerinde ağırladık. Magic Life Jakacanda Oteli’ndeki büyük gala yemeği ile tanıtım turu  ile evlerine uğurladık.

MACARİSTAN’DAN ANTALYA’YA HAFTADA 7 FULL CHARTER

Macaristan’dan Antalya’ya haftada  7 full charter ( 6 Budapeste’den ve 1 full charter Debrecen Havaliman’ından)  ile  (Tailwind ve Freebird Havayolları ile) pazardaki en yakın rakibimizden 4 katı fazla müşteri getirdik. Şimdiye kadar kapasitemizin yüzde 57’sini sattık. Talepler, Kemer, Antalya, Belek, Side ve Alanya destinasyonlarına lüks segmente yönelik gerçekleşiyor.

PAZARDA TÜRKİYE PAYNI ARTIRMAYA ODAKLANDIK

Sun & Fun Holidays’in bir alt markası olan Last Call Travel ile de tümüyle farklı ürünleri müşterilerine sunduklarına dikkat çeken Tolga Deniz Sarıyüce,  ”Otelcilerimizin ve incoming acentemizin vermiş olduğu büyük destek ile Macar pazarında Türkiye’nin pazar payını arttırmaya odaklandık. 3 yıl önce operasyonlarına başlamış olduğumuz Slovak pazarının geleceği konusunda olumluyuz. Slovakya pazarındaki yerimiz her geçen gün güçleniyor.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz