We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel TRİVAGO, “EN İYİ REPUTASYONA SAHİP ŞEHİRLER” LİSTESİNİ YAYINLADI

TRİVAGO, “EN İYİ REPUTASYONA SAHİP ŞEHİRLER” LİSTESİNİ YAYINLADI

Trivago, uluslararası destinasyonlarda yer alan otellerin kullanıcı değerlendermelerinde en yüksek puana sahip şehirlerini açıkladı. Listeye göre Göreme otelleri tüm destinasyonlar içerisinde %88’lik ortalama memnuniyet puanı ile birinci oldu.

Trivago, 2016 yılının ‘En İyi Reputasyona Sahip Şehirler’ listesini yayınladı. 190’dan fazla ülkenin şehirlerinin yer aldığı listede, en iyi otel değerlendirmelerine sahip destinasyon Göreme oldu. Destinasyonlarda yer alan otellerin ortalama değerlendirmelerinin sıralandığı listede, Göreme’de yer alan oteller genel değerlendirme sonuçlarından %88 memnuniyet derecesi alarak dünyada en iyi otel değerlendirmelerine sahip şehir oldu.
Sıralamada Göreme’nin ardından İtalya’nın Matera ve San Gimignano şehirleri geldi. 100 destinasyonluk listede en fazla şehir barındıran ülke 9 şehir ile İtalya oldu. Türkiye’den Göreme’nin birinci olduğu İstanbul da 90. sırada yer alarak listeye Türkiye’den giren ikinci şehir oldu.İLK 10’DA İSTANBUL’DAN OTEL VAROtel bazında misafir değerlendirmesi en yüksek otel Kamboçya’dan Shinta Mani Club oldu. En iyi değerlendirmeye sahip otellerin sıralandığı Top 10 listesine İstanbul’da yer alan Neorion oteli girdi. %96’lık positif değerlendirmeye sahip Neorion otel ilk 50 otel içerisinde yer alan tek Türk oteli oldu.

0322016_trivago

Yorum Yaz