We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel 2015 UTRECHT TURİZM FUARI KAPILARINI AÇTI

2015 UTRECHT TURİZM FUARI KAPILARINI AÇTI

Hollanda’nın Utrecht kentinde bu yıl 44’üncü kez düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı bugün başladı. 13 Ocak’ta sona erecek olan fuarda Türkiye, 7’inci salonda yer alan standıyla dünya turizm arenasında görücüye çıktı.

2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht

<spanstyle=”line-height:1.6″>Türkiye’nin önde gelen turizm pazarlarından Hollanda ile turizm ilişkilerinin geliştirilmesi açından önem taşıyan fuara Türkiye’den turizm meslek birlikleri, oteller, acentalar, turizm basını katılıyor.

Fuarda Türkiye,  750 metrekarelik bir standla temsil ediliyor.  Türkiye’den 42 kurumun stand açtığı fuarda, Turizm Aktüel Dergisi de bu fuar için İngilizce olarak hazırlanan özel sayısıyla yer alıyor.

FUARIN TÜRKİYE İÇİN ÖNEMİ

 2014 yılında Türkiye’yi ziyaret eden Hollandalı turist sayısının 1 milyon 300 bini bulacağını tahmin ediliyor. Türkiye, Hollanda’nın en popüler deniz ve wellness turizmi ülkelerinin başında geliyor ve uzun tatil ülkesi olarak tanımlanıyor. Dolayısıyla Hollanda ve tüm İskandinav pazarı Türk turizmi için oldukça önemli pazarlar. 150 ülkeden yaklaşık  bin 500 kuruluşun katıldığı fuarı,  her yıl ortalama 150 bin kişi ziyaret ediyor.

Yorum Yaz