We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel 2015 YILININ İLK FUARI UTRECTHT’TE BAŞLIYOR

2015 YILININ İLK FUARI UTRECTHT’TE BAŞLIYOR

Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Hollanda’nın Utrecht kentinde gerçekleşecek.

2015-yilinin-ilk-turizm- FUARI- BASLIYOR

 Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) fuara 7. Salonda yer alan Türkiye standı içerisinde katılım sağlayacak.

TUROB Başkanı Timur Bayındır, fuarla ilgili yazlılı açıklamasında,  ”2015 yılının uluslar arası fuarlarını Hollanda ile başlatıyoruz. Yılın öngörüsünü ve pazardaki eğilimleri takip etme fırsatını yakaladığımız fuarlar, doğru planlama ile katılım sağlandığında, başarılı sonuçlar getirebilmektedir” ifadelerini kullandı. Bayındır, şunları kaydetti:

”2014 yılında ülkemizi ziyaret eden Hollandalı turist sayısının 1.300.000’i bulacağını tahmin etmekteyiz. Türkiye, Hollanda’nın en popüler deniz ve wellness turizmi ülkelerinin başında gelmektedir ve uzun tatil ülkesi olarak tanımlanmaktadır. Dolayısıyla Hollanda ve tüm İskandinav pazarı ülkemiz turizmi için oldukça önemli pazarlardır. Özellikle, gerek gelir grupları ve sosyal yaşamları düşünüldüğünde, gerekse son alıcı fuarı olması sebebiyle, Utrecht Turizm Fuarı tabiri caizse “iş” yapılabilen bir fuardır. TUROB olarak ülkemize yönelik destinasyon tanıtımı, pazar araştırmaları ve işbirliği fırsatlarını değerlendirmeyi hedefleyerek katıldığımız bu fuar kapsamında, tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum.”

 

Yorum Yaz