We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Meeting Point Turkey sezon sonu galası gerçekleşti

Meeting Point Turkey sezon sonu galası gerçekleşti

GM Haber Merkezi

Meeting Point Turkey yıl sonu kapanış gecesi 22 Aralık Perşembe günü Titanic Mardan Palace’da gerçekleşti. Üst düzey yöneticiler, bölgeler ve çalışanların katıldığı gecede 2022 yılı değerlendirildi ve 2023 yılı için iyi dileklerde bulunuldu. MPT’nin en şirinleri ödül töreni ise oldukça dikkat çekti ve kazananlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Erkan Güleryüz’ün de sahne aldığı gecede 2023 için bolca enerji depolandı.

Meeting Point Turkey kapanış gecesinin ilk konuşmasını ise FTI Destinasyon Türkiye Grup Başkanı Hicabi Ayhan, online bir bağlantı ile gerçekleştirdi. 2022’nin zor bir yıl olduğunu değerlendiren Ayhan, başarılı bir yıl geçirdiklerini ve biraz deşarj olmayı hak ettiklerini ifade etti.

ÖZER; “Çok daha Başarılı bir yılda şahit olacağız ”

Gecede konuşan ikinci konuşmacı COO Onur Özer ise daha önce bir çok kez başardıklarını ve yine başaracaklarını söyledi. Meeting Point Global COO Halil Özkan, “Meeting Point’in turizme getirdiği faydalar ortada. Başarılarımızın katlanarak devam edeceğini biliyorum” dedi.
Meeting Point Türkiye CEO’su Okay Yıldırım ise “Sezon bilinmezlerle başladı. Önümüzdeki süreç de bilinmezlerle dolu olacak. Ancak biz her daim en önde yerimizi aldık. Biz grup olarak enerjik ve arzuluyuz. Bu nedenle, çok daha başarılı bir yıla şahit olacağız” dedi.

Yorum Yaz