We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Airspace kabini ilk kez Lufthansa ile hizmete girdi

Airspace kabini ilk kez Lufthansa ile hizmete girdi

Lufthansa, tek koridorlu uçaklarda Airbus’ın yeni Airspace kabinine sahip Avrupa’daki ilk havayolu şirketi oldu.

Lufthansa, Airbus’ın yeni tek koridorlu Airspace kabinine sahip ilk A320 Ailesi uçağı (bir A321neo) ile operasyonlarına başladı. Böylece havayolu, Avrupa’da A320 Ailesi yolcuları için yeni Airspace kabin özelliklerini tanıtan ilk operatör oldu.

Yeni Airspace kabini, yeniden tasarlanan çerçeve ve tam entegre gölgeliklere sahip pencereler sayesinde daha iyi görüş sağlarken, omuz seviyesinde ekstra kişisel alan için daha ince yan duvar panelleri, %60 daha fazla bagaj alan en geniş baş üstü dolapları, en yeni nesil LED aydınlatma teknolojileri, LED aydınlatmalı giriş alanı, hijyenik ve temassız özelliklere ve antimikrobiyal yüzeylere sahip yeni tuvaletler gibi özellikler içeriyor.

Airbus’ın Ticaret Müdürü ve Uluslararası Bölüm Başkanı Christian Scherer, “Lufthansa, bir kez daha yenilik ve yolcu memnuniyetine odaklanarak Airbus’ın en son kabin tasarımı ile uçuş deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Uzun süreli ortaklarımızdan Lufthansa’yı, A320neo Ailesi Airspace kabininin ilk Avrupalı operatörü olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu uçaklardan birinde uçmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Lufthansa Group Müşteri Deneyimi Başkanı Heike Birlenbach ise, “Krize rağmen, misafirlerimiz için birinci sınıf bir ürüne odaklanmaya devam ediyoruz. Bizim için premium, tüm yolcularımız için her zaman yüksek kaliteli ve kişiselleştirilmiş teklifler sunmak anlamına gelir. Yeni Airspace kabini ile kısa mesafeli rotalarda seyahat deneyimini önemli ölçüde iyileştiriyor ve yeni bir endüstri kriteri oluşturuyoruz” dedi.

Yorum Yaz