We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Corendon Hotels eğitim kurumlarıyla işbirliği yapacak

Corendon Hotels eğitim kurumlarıyla işbirliği yapacak

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Corendon Hotels & Resorts arasında protokol imzalandı. Okul terki yaşayan öğrencilerin eğitimlerini tamamlamaları için başlatılan çalışma ile Antalya’da bir ilki gerçekleşti.

“Öğrenciler, bu program sayesinde eğitimlerini tamamlayacaklar”

Corendon Hotels & Resorts İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Taştan; ”Lise eğitimini tamamlayamamış öğrenciler, bu programla eğitimlerini tamamlacak. Lise diplomasını alabilecek. Ustalık ve işyeri açma belgelerini elde edecek. Bu protokol ile Corendon Hotels & Resorts eğitim sürecinin tamamına dahil olacak. Öğrencilerimizin Corendon Hotels & Resorts’teki beceri eğitimlerini birlikte planlıyoruz” dedi.

Taştan, ”Eğitimine devam eden MESEM öğrencilerine asgari ücretin 3’te 2’si oranında ücret ödenecek. Ayrıca sigortaları okul tarafından yapılacak” diye konuştu.

Protokol, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ersümer Eren ile Corendon Hotels & Resorts İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Taştan tarafından imzalandı.

Yorum Yaz