We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem USDF Galası’nda teşekkür plaketleri sahiplerini buldu

USDF Galası’nda teşekkür plaketleri sahiplerini buldu

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

USFD GALASI‘NDA TEŞEKKÜR PLAKETİ DAĞITILDI

Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu (USDF)‘nun Yıllık Mali Genel Kurul Toplantısı, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Marmaris‘de, Skal Marmaris Klübünün ev sahipliğinde, Türkiye’deki 17 Skal Derneğinin Başkanları, Yönetim Kurulları ve Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonucunda 14. Mayıs Cumartesi günü yapılan Gala’da, Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Sn. Sadık Altıparmak tarafından Anlaşması yaptığı değerli Sponsor Firma temsilcilerine “Teşekkür Plaketleri“ takdim etmiştir.

SKAL, dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütüdür. Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da dünyada tektir.

Bu özelliğinden yola çıkarak, ‘’Doing Business Among Friends’’ ( arkadaşlar arasında iş yapmak) sloganını benimseyerek uluslararası dostluk ve iş bağlantısını pekiştirmek, geliştirmek adına birçok çalışmalar yapmaktadır. Böylece, Turizm Endüstrisinde faaliyet gösteren Markalarla iletişim kurarak profesyonelliği kuvvetlendirmek amacı ile birçok seminer, konferans ve benzeri organizasyonların düzenmesine öncülük etmektedir.

Dünya SKAL hareketinin bu ilkelerine bağlı olarak, Türkiye Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonumuz da Ülkemiz Turizm Sektörü paydaşları ile sürekli iletişim içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar yapmış olduğu bu çalışmaları ile Sektör içerisinde düzenlenen Fuar, Seminer, Konferans, Tanıtım ve birçok Sosyal Etkinliklere katılarak Ülke Turizm’ine öncülük yaparak destek vermektedir. Aynı zamanda, bünyesinde bulunan Skal Dernekleri ile oluşturduğu FON sayesinde Turizm Eğitimi veren Okullardaki başarılı öğrencilere de BURS vererek katkıda bulunmaktadır.

Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu olarak, tüm bu çalışmalarımızda birlikte hareket etmek ve yardımlaşmak adına belirlediğimiz önemli Markalarla Sponsorluk anlaşmaları yaparak tanıtım başta olmak üzere birçok önemli çalışmaları birlikte yürütüyoruz.

2022 Yılı için anlaşma yaptığımız ve SKAL Markası ile birlikte hareket edeceğimiz çok değerli Sponsorlarımızı sizlere tanıtmaktan onur duyuyoruz. Aynı zamanda, Federasyonumuza olan destek ve katkılarından dolayı, “ Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Seramik Atölyelerinde Eğitim Gören Engelli Öğrenciler ” tarafından özel olarak hazırlanan Teşekkür Plaketlerimizle “ kendilerine sizlerin huzurunda TEŞEKKÜR etmek istiyoruz.

2022 Yılında Sponsorlarımız olarak anlaşma yaptığımız ve birlikte birçok Projelere imza atarak Ülke Turizm’mize destek vereceğimiz Sponsorlarımızı aşağıda sizlere tanıtmaktan gurur duyuyoruz:

ANA SPONSORUMUZ
BİEN Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ

ALTIN SPONSORUMUZ
ECOLAB Temizleme Sistemleri Ltd Şti.

GÜMÜŞ SPONSORUMUZ
EUROPCAR – Rent a Car

BRONZ SPONSORUMUZ
DK Tekstil ve OTEL Ekipmanları San. Tic. AŞ

WEB SPONSORUMUZ
İDA Consulting

Yorum Yaz