We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Aktüel Orascom’un Müstecaplıoğlu ile Umman’daki başarısı

Orascom’un Müstecaplıoğlu ile Umman’daki başarısı

GM Haber Merkezi

Orascom Hotels Management’ın Umman portföyünün bölge genel müdürü Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu, Umman’daki tesislerinin başarısı ve Salalah’taki Khareef sezonunun etkisi hakkında görüşlerini Hotelier haber sitesi ile paylaştı.

Orascom’un Salalah’taki üç oteli, Salalah Rotana Resort, Fanar Hotel & Residences ve Juweira Boutique Hotel’in her biri farklı misafir profiline hitap ediyor. Müstecaplıoğlu, amacın destinasyonu bir bütün olarak tanıtarak, konuklara çeşitli tesis türlerinde konaklama seçeneği sunmak olduğunu söylüyor. Müstecaplıoğlu şöyle konuşuyor: “Mükemmel bir yıl geçirdiğimiz Avrupa sezonumuzu yeni bitirdik ve özellikle Orta Avrupa pazarlarından; Almanya, Fransa ve İtalya’dan ortalama yüzde 90’ın üzerinde doluluk rakamları elde ettik.”

Salalah; Khareef sezonu sayesinde, Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) ülkelerinde geleneksel olarak daha sakin olan Temmuz-Ağustos aylarında da turizme uygun olmasıyla biliniyor. Müstecaplıoğlu; “Salalah’ta ise durum farklı, zira sonbahar mevsiminde neredeyse iki buçuk ay boyunca sık sık yağmur yağıyor” açıklamasını yapıyor.
Orascom’un otelleri, misafirlerin bölgeyi ziyaret ederken keyif alabilecekleri çok çeşitli dinlenme tesislerine ve kapsamlı yemek seçeneklerine sahip. Üç benzersiz oteli bulunan grup, her kişinin tercihlerine göre hazırlanmış bir programla konuklarına unutulmaz bir konaklama imkanı sağlıyor.

Umman’ın turizm hedeflerine katkıda bulunmak
Müstecaplıoğlu, Orascom’un Umman’daki turizm hedeflerini destekleme çabalarıyla ilgili olarak; “Son 10 yıldır Orascom Hotels Management, Umman Turizm Bakanlığı ile yakın işbirliği içinde çalışarak Salalah’ın tanıtımına katkıda bulunuyor” diyor.

Orascom’un seyahat ortakları ve acenteleriyle yaptığı işbirliği etkisini sene boyunca gösterdi. Bu işbirliği Salalah’a yılda 70 binden fazla yolcunun gelmesine katkı sağladı. Firma bölgedeki otel çevresini genişletirken pazarlama çalışmaları da devam ediyor.

Müstecaplıoğlu, 2023 yılı sonuna kadar 123 odalı yeni bir otelin açılacağını, Hawana Salalah’a 400 oda daha eklemeyi hedeflediğini açıkladı.

Yorum Yaz