We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

 

Rusya ile Mısır arasında uçış seferlerinin yeniden başlatılması için son adım da atıldı. Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR), yayınladığı bir duyuru ile hava yolu firmalarından Mısır uçuşları için teklif alımının başladığını bildirdi. Tarifeli seferlerin dışında charter uçak seferlerini kapsayan duyuruda, Mısır’ın tatil bölgeleri Hurgada ve Sharm El-Şeyh’i kapsıyor.

HÜKÜMETE RAPORLANACAK

ATOR’un dün tüm havayolu firmalarına gönderdiği duyuruda, Mısır’a planlanan uçuş programları hakkında bilgi vermeleri istendi. Toplanacak bilginin Mısır’daki noktalara beklenen uçuşlar hakkında Rusya Federasyonu Hükümetine verilecek raporda kullanılacağı açıklandı. Duyuruda; “Bu bilgiler hava trafiğinin açılmasının hızlanmasına katkı sağlayacak” dendi.

HURGADA VE SHARM EL-ŞEHY

Taşıyıcı havayolu firmalarının kalkış noktaları Moskova veya Rusya Federasyonu şehirleri, planlanan varış noktaları ise Hurgada veya Şarm El-Şeyh olarak gösterildi. Firmalardan talep edilen uçuş sıklığı hakkında da bilgi göndermeleri istendi. Kısa sürede toparlanacak olan bu bilgiler ışığında Rusya-Mısır uçuş planlamalarının tamamlanması bekleniyor.

AÇIKLAMASI 15 HAZİRAN’DA

Talep alımında acele davranılmasının nedenini Mısır uçuşlarının kısa sure sonar başlaması anlamına geleceğini vurgulayan ATOR yetkilileri, ‘’Büyük olasılıkla, kural olarak ilgili departmanlar için çalışan taşıyıcıların uçuş planları önümüzdeki hafta sonu tartışılacak. Ön verilere göre 15 Haziran Salı günü gerçekleşecek olan Operasyon Karargahında zaten açıklanacak ”dedi.

 

 

 

Yorum Yaz