We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Ic Hotels Green Palace sertifika aldı

Ic Hotels Green Palace sertifika aldı

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

IC Hotels Green Palace, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda enerji kullanımında verimliliğin artırılmasına dair adımlar atarak, Aralık ayında belgelendirme denetiminden geçmiş ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

ISO 50001 standardı, enerji tüketiminin önemli unsurlarının belirlenmesi ve enerji tüketiminin azaltılması için gerekli politikaların, hedeflerin ve programların geliştirilmesini ve uygulanmasını sağlamaktadır.

IC Hotels Green Palace & Residence İşletme Müdürü İsmail Çağlar, Kundu bölgesinde yer alan konaklama tesisleri arasında bu belgeye sahip olan ilk tesis olarak sektörde öncü olmanın gururunu taşıdıklarını belirtmiştir. ISO 50001 belgelendirme aşamalarında CCN Teknik’e, IC Hotels’e verdikleri destekler için teşekkürlerini sunmuştur.

IC Hotels, sürdürülebilir turizm konularındaki çalışmalarına enerji verimliliğini de ekleyerek; bu konuya verdiği öneme bir kez daha dikkat çekmiştir. Bu standartların uygulanması IC Hotels’ in daha yaşanabilir bir dünya düşüncesine bağlılığını ve çevre koşullarına duyarlılığını göstermektedir.

Yorum Yaz