We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler 2018 TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI MİRAGE PARKRESORT HOTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

2018 TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI MİRAGE PARKRESORT HOTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

2018 Türkiye Satranç Şampiyonası Mirage Parkresort Hotel’de Gerçekleşti

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından 26 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında Mirage Park Resort Hotel’de düzenlenen, “2018 Türkiye Satranç Şampiyonası” sona erdi.

  

GÜRİŞ Holding,  2018 Türkiye Satranç Şampiyonası’nın hem ana sponsorluğunu hem de Antalya Kemer bölgesinde bulunan beş yıldızlı oteli Mirage Park Resort Hotel ile de şampiyonanın yarışmacılarının, hakem ve antrenörlerinin konaklama sponsorluğunu üstlendi.

11 tur süren heyecan dolu yarış sonunda, şampiyonluk ipini IM (Uluslararası Usta) Cemil Gülbaş göğüsledi. GM (Büyükusta) Mert Erdoğdu ikinci, FM (FİDE Ustası) Esat Bağlan ise üçüncü oldu.

Şampiyona sonunda sporculara ödülleri verildi.

Ödülleri GÜRİŞ Holding adına Mirage Park Resort Hotel Genel Müdürü İsmail Fikret Demirtürk takdim etti.

Şampiyonanın kapanış töreninde konuşmasını gerçekleştiren Demirtürk, çocukların kişisel gelişimine büyük katkılar sağlayan TSF’ye teşekkür etti.

Ayrıca Türk sporuna destek olmaktan ve sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Güriş Holding olarak, satranç sporunun sağladığı ve içinde barındırdığı dostluk felsefesini yaymaya çalıştıklarını vurgulayan Demirtürk, derece elde eden sporcuları da tebrik etti.

Türkiye Satranç Federasyonu’nun, 23 dünya şampiyonluğu, 62 Avrupa şampiyonluğu, 56 Avrupa ikinciliği ve 51 Avrupa üçüncülüğü elde etti, uluslararası turnuvalarda kazanılan madalya sayısı ise 431 oldu. Türkiye’de lisanslı sporcu sayısı yaklaşık 860 bine, satranç antrenörü sayısı yaklaşık 86 bine, satranç kulüplerinin sayısı ise 2016’ya ulaşmıştır.

 

Yorum Yaz