We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Mehmet Aygün’den Belek’e Büyük Yatırım

Mehmet Aygün’den Belek’e Büyük Yatırım

Mehmet Aygün’den Belek’e Büyük Yatırım

Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, grubun kiraladığı Mardan Palace’a ve şirketin yeni yatırımlarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Mehmet Aygün

Aygün, Titanic Mardan Palace’ı geçtiğimiz ay faaliyete aldıklarını ve kısa sürede yüzde 60 doluluğa ulaştıklarını belirtti. ”Hedefimiz temmuz ve ağustos ayında yüzde 80-85 doluluğa ulaşmak” dedi. Aygün, Mardan’ı almak konusunda ise, “Her şey olabilir” cevabını verdi.

Belek’e 80 milyon Euro yatırımla golf oteli

Akşam gazetesinden Özgül Öztürk’e konuşan Mehmet Aygün, grubun yeni yatırımları ile ilgili de bilgi verdi. Belek’e 80 milyon Euro yatırımla bir golf oteli açmak için hazırlıkların devam ettiğini anlatan Aygün, toplam 600 odalı bu oteli 2020’de açmayı planladıklarını belirtti.

”Münih’te otel yapıyoruz”

Aygün, şirketin Almanya-Berlin’de şu anda 3 oteli olduğunu hatırlattı. ”Hamburg’a 50 milyon Euro yatırımla 325 odalı yeni bir otel yatırımı yapıyoruz. Bu yatırımı 2021’de açacağız. Münih ve Dresden’de de fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Yurtdışına franchise yöntemiyle senede 5-10 otel açabiliriz. Bu kapsamda nihai hedefimiz dünyada bilinen bir Türk otel zinciri markası yaratmak.” diye konuştu.

‘Her şey dahil’ sistemi turizmin sigortasıdır

Türkiye ve Avrupa’da eşzamanlı iş yapan bir işadamı olarak iki ülke turizmini karşılaştıran Aygün: “Bu bölgelerde iş yapmak çok farklı. Avrupa’da 500 odalı bir otelde 50 kişi çalışırken, Türkiye’de 250 kişi çalışır. Avrupalı karşılığını almadığı hiçbir hizmeti vermez. Biz her şey dahil sistemi çok iyi uyguladık. Her şey dahil sistemi bence Türk turizminin sigortasıdır. Her şey dahilde 100 çeşit yapıp lezzetsiz vereceğine, 10 çeşit verip kaliteli verince başarılı oluyor. Bence yine de Türkiye turizmde henüz hak ettiği değere ulaşmadı. Bir tarafı Asya, diğer tarafı Avrupa’da olan başka bir şehir yok. Buraya 7.5 milyonun çok üzerinde turist gelmesi mümkün.”

 

Yorum Yaz