We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel 2021 Yılında Kapasitesini 1 Milyona Yükseltiyor

2021 Yılında Kapasitesini 1 Milyona Yükseltiyor

2021 Yılında Kapasitesini 1 Milyona Yükseltiyor

Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan 2021 sezonuyla ilgili açıklama yaptı.

Corendon Airlines, her geçen gün Avrupa’dan Anadolu şehirlerine yaptığı direkt uçuşları arttırıyor. Yurtdışında yaşayan vatandaşlara daha fazla alternatif sunuyor. Konu hakkında Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan, “Corendon Airlines olarak yaz 2021 sonunun etnik uçuş programını açıkladık. Tüm dünyayı etkisi altına alarak turizm ve havacılık sektörlerini önemli derecede etkileyen pandemi sürecine rağmen uçuş ağını büyütmeye devam ettik. Yaz 2021 sezonunda Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’daki uçuş noktası sayısını da arttıracağız” dedi.

2021 Yılında Kapasitesini 1 Milyona Yükseltiyor

Pandemi sebebiyle 2020 sezonunda turistik uçuşlara olan talebin azalmış olmasına rağmen yurtdışında yaşayan vatandaşların memlekete seyahat etmekten vazgeçmediğini belirten Mine Aslan, bu sebeple 2021 sezonunda bu hatlardaki uçuş sayısını ve alternatiflerini genişlettiklerini söyledi. Aslan, “2021’de Avrupa’da uçak konumlandırdığımız meydan sayısını 6’ya çıkarıyoruz. Bu merkezlerden Anadolu’ya yoğun bir şekilde uçarken Anadolu’daki merkezlerimiz Antalya, Bodrum, İzmir ve Kayseri’deki uçaklarımız ile de bu uçuşları destekleyeceğiz.” şekilinde konuştu.

Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızın yüksek ilgi gösterdiği Zonguldak meydanına Köln, Münster ve Düsseldorf’tan yoğun bir program hazırladık. Yine 2020’de başladığımız Belçika ve Hollanda çıkışlı etnik uçuş ağımızı da güçlendirerek bu ülkelerdeki vatandaşlarımızın talebine de cevap vermeyi amaçlıyoruz. Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda ve Belçika’dan Anadolu’nun 17 şehrine düzenleyeceğimiz seferlerle 2021 sezonunda etnik pazara sunduğumuz koltuk sayısını 1 milyona çıkarıyoruz” dedi.

 

Yeni Sayımızı Okumak İçin Tıklayın !

 

Gm Turizm & Yönetim Dergisi Hakkında:

GM Turizm ve Yönetim Dergisi, tümüyle turizm endüstrisi ve turizm profesyonellerinin ilgi alanındaki konular ile sektöre ilişkin araştırma ve incelemelerden oluşmakta, sektörel trendlerle ilgili analizlere yer vermektedir. Gm Turizm & Yönetim Dergimizin Hard Copy Trajı 4000 adet, Web sitesi aylık ziyaretci sayısı 200.000 üzerinde, sosyal medya hesaplarının reel-aktif takipçileri 35.000 olup aylık yayınlanmaktadır.

2021 yılı itibariyle GM Turizm & Yönetim Dergisi Rusya E- Dergi yayına başlayacaktır.  Teknolojiye yatırım yapmayı da ihmal etmeyen Gm Dergi Mart ayı frekansıyla “Canlı Dergi” yayını ile aynı zamanda izlenen ve seyredilebilme dergi olma özelliği taşıyacaktır.

İçeriği ve yayın hedef tur operatörü, yatırımcı, işletmeci, yönetici, danışman, lojistik hizmet verenlere yönelik olarak hazırlanmaktadır. GM, yayın içeriği itibariyle, turizm sektörü ile sektörle ilişkili endüstri ve diğer kesimleri buluşturan bir BİLGİ platformu niteliğindedir. Derginin her sayısında araştırma, inceleme ve dosya konuları ile bölgelerden, Türkiye’den ve dünyadan haberlerin yanı sıra sektörün her kesiminden haberlere ve en son istatistiklere yer verilmektedir.  Basılı yayınımız haricinde ayrıca sektöre yönelik güncel haberlerimiz www.gmdergi.com’da yayınlanmaktadır.

Yorum Yaz