We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel TÜRSAB AKDENİZ BYK BAŞKANI MUSTAFA EGEMEN İSTİFA ETTİ

TÜRSAB AKDENİZ BYK BAŞKANI MUSTAFA EGEMEN İSTİFA ETTİ

TÜRSAB Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Egemen görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde bir toplantı düzenleyen Antalyalı bazı acenteler, genel kurulun üzerinden 6 ay geçmesine rağmen BYK seçimlerinin yapılmadığını, mevcut yönetimin ve başkanın yetkisiz olduğunu dile getirmişlerdi. Acenteler, ‘TÜRSAB Akdeniz BYK üyelerini istifaya çağırırken, ”TÜRSAB yönetiminden Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu’nun azledilmesini ve ivedi bir şekilde Akdeniz, Manavgat ve Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu seçimlerinin yapılmasını talep ediyoruz.” demişlerdi.

Eleştirilerin ardından TÜRSAB Antalya BYK Başkanı Mustafa Egemen görevinden istifa etti. Egemen’in istifa dilekçesinde, ”Gördüğüm lüzum üzerine Akdeniz Yürütme Kurulu Başkanlığından ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğini emir ve tensiplerinize arz ediyorum” denildi.

IMG-20160607-WA0000

İstifanın Ardından Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu’nun hızlı bir şekilde seçime gitmesini bekliyor ve turizmin zorlu ve sıkıntılı süreçlerinde bu boşluğun bir an önce kapatılarak, seçimlerde güçlü adayların yer alarak sonuca ulaşmasını temenni ediyoruz.

 

Yorum Yaz