We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Ünlü şef yeni yerinde Philip Mahoney Accor Hotels’de

Ünlü şef yeni yerinde Philip Mahoney Accor Hotels’de

Mahoney, grubun “Yiyecek ve içecek hizmetlerini grubun her otelinin ayrılmaz bir parçası haline getirme” stratejisini Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesinde uygulayacak.

Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’de 420’yi aşkın otel işleten, dünyanın lider artırılmış ağırlama grubu Accor, Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesi “Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı” görevine Philip Mahoney’i getirdi. Mahoney’nin ana sorumluluğu, bölgede grubun yiyecek ve içecek hizmetlerini Accor bünyesindeki her otelin ayrılmaz bir parçası haline getirme stratejisini uygulamak olacak.

30 yıllık kariyeri boyunca Malmaison, Lonrho, De Vere Deluxe, Radisson Blu ve Regent Hotels bünyesinde İngiltere, Hırvatistan ve Mauritius’ta çeşitli otelleri yöneten Philip, sonrasında İngiltere ve İrlanda’da Radisson Blu ve Hotel Missoni bölge sorumlusu olarak görev aldı. Daha sonra 6 yıl boyunca Belçika’nın Brüksel şehrinde Radisson Oteller Grubu’nun Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, aynı zamanda ABD ve Asya-Pasifik bölgesi için denetim rolü üstlendi.

Son olarak İngiltere, Londra’da lüks daireler ve konaklama deneyimleri geliştiren bir Goldman Sachs portföy şirketi olan Riverstone’un Baş Operasyon Yöneticiliğini (COO) üstlenen Mahoney’nin son görev yeri ise Dubai olacak.

Aila Restaurant – Fairmont Quasar İstanbul

ACCOR Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye CEO’su Mark Willis, yeni görevlendirme hakkında şunları söyledi: “Philip Mahoney’i yeni Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Başkan Yardımcımız olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Bölgenin lider konaklama grubu olarak yiyecek ve içecek hizmetlerini 2022 ve sonraki yıllar için stratejimizin merkezine koymamız beklenen bir durum ve bu faaliyetlerimize liderlik etmesi için Philip’ten daha iyi bir aday olamazdı!”

Philip Mahoney’in grup için belirlediği stratejinin temelinde, Accor bünyesindeki markaların konukları için yeni ve yenilenen otellerde restoran, bar ve etkinlik alanı tasarımının denetlenmesi dahil olmak üzere ürün ve konsept geliştirme yoluyla vaat ettiklerinin yerine getirilmesi yatıyor.

Mahoney ayrıca, pazarlama, fiyat belirleme ve maliyet optimizasyonu girişimleriyle otel sahipleri için katma değer yaratmak, Accor’un restoran markaları ve işletme ortakları portföyü üzerinden konsept uygulama fırsatlarını değerlendirmek ve son olarak, çok çeşitli eğitim programları ve bölgenin sunduğu gelişim fırsatlarıyla Accor çalışanlarının yeteneklerinden faydalanmak için çalışacak.

The Champagne Room- Raffles İstanbul

Accor Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Yiyecek ve İçecek Başkan Yardımcısı Philip Mahoney ise şunları söyledi: “Bu yolculukta Accor’a katıldığım için çok mutluyum ve bölgedeki otellerde yiyecek ve içecek hizmetlerini geliştirmek için büyük adımlar atabileceğimize inancım tam. Bu sektörde önceliğimiz müşteriler için harika deneyimler yaratmak ve bunun için iş arkadaşlarımızla el ele yürümek son derece önemli!”

Şu anda Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genelinde 422 işletmesi (92.104 ünite) bulunan Accor bünyesine 217 işletmenin (50.063 ünite) daha katılması bekleniyor.

Yorum Yaz