We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel TÜRK TUR OPERATÖRÜ, ANTALYA’NIN İKİ DEV OTELİNİ KİRALADI

TÜRK TUR OPERATÖRÜ, ANTALYA’NIN İKİ DEV OTELİNİ KİRALADI

WOW TOPKAPI PALACE PEGAS’A KİRALANDI  haberimizle 2017/09/08  tarihinde otellerin Pegas’a  kiralandığını ilk olarak sektöre duyurmuştuk. Aylar Sonra konu hakkında Pegas Yetkilileri açıklama yaptı. İşte iki otelin kiralamasıyla ilgili haber…

Rusya merkezli Türk tur operatörü Pegas Touristic, MNG Holdind’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiralayarak, bünyesindeki otel sayısını 18’e yükseltti.

Bir Türk markası olarak Rusya merkezli faaliyet gösteren tur operatörü Pegas Touristic, bünyesind ePGS Fly ve Nortwind olmak üzere iki havayolu şirketi ile dünyanın 5 ülkesinde Swandor, PGS ve Dessole markalarıyla hizmet veriyor.

Pegas Touristic’in Swandor, PGS ve Dessole markalarından oluşan otel grubunun genel müdürü Fazıl Dertlioğlu, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda hem Türkiye açısından Avrupa ve Almanya pazarındaki gelişmeleri hem de firma olarak otel yatırımları ve hedefleriyle rakip ülkelerdeki durumu değerlendirdi.

Otel sayısı 18’e yükseldi

Üç marka ile dünyanın 5 ülkesinde faaliyet gösterdiklerini belirten Fazıl Dertlioğlu, ”Ana şirketimiz Pegas Touristic, Rusya merkezli bir tur operatörü. Bu markalarımız Yunanistan’da 5 otel, Türkiye’de 5 otel, Mısır’da 3 otel, Vietnam’da 3 otel, Tayland’da 2 otel olmak üzere 18 otelde faaliyet gösteriyoruz. Bu otellerden ikisini bu yıl Antalya’da grubumuza dahil ettik. Bunlar Kundu’da Topkapı ve Kremlin Palace otelleri. MNG’den uzun süreli kiralandı. Türkiye’deki otel sayısı böylece 5 oldu, diğer 3’ü ise Kemer’de. Bu yıl içinde otel sayımızı artırmayı planlıyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor, henüz netleşmedi. Bu otellerden biri İsrail’de, biri de Antalya’da. Bunların anlaşmaları da tamamlandıktan sonra otel sayımızı yıl sonuna kadar 20’ye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

Dertlioğlu, iki otel ile birlikte MNG’den 11 futbol sahasının da kiralandığını, bu sahalarda kamp için Rusya ve Avrupa’dan büyük takımların gelebildiğini belirtti. (Gazetem.ru)

 

Yorum Yaz