We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler 2018 ‘DE YOLCULUK 3. HAVALİMANINA !

2018 ‘DE YOLCULUK 3. HAVALİMANINA !

THY Yönetim Kurulu İlker Aycı, İstanbul’da yapımı süren 3. havalimanına 2018’de geçmek için planlama yaptıklarını söyledi.

2018’de yolculuk 3. havalimanına!

Berlin Uluslararası Turizm Borsasında’ki toplantıda konuşan Aycı, yeni havalimanının 2018’in ikinci çeyreğinde açılacağını beklediklerini belirterek, “Biz de taşınmayla ilgili planlamamızı yaptık, üzerinde çalışıyoruz” dedi.

 İstanbul’un coğrafi olarak doğal bir taşımacılık merkezi olduğuna dikkati çeken Aycı, “Çok sayıda ülkeye uçuyoruz. Yeni havalimanı bize yeni imkanlar sağlayacak. Belki daha fazla uçak firmasıİstanbul’a uçacak. Şu anda bir sınırlama var. Yeni havalimanıyla o sınırlama ortadan kalkacak” diye konuştu. İstanbul’dan 4 saatlik yolculukla 54 ülkeye uçulabildiğine işaret eden Aycı, THY’nin 113 ülkede 278 destinasyonda olduğunu ifade etti.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de, Güneydoğu Asya ülkelerine ilgileri olduğunu söyledi. Çin’den her yıl 100 milyon insanın seyahat ettiğine vurgu yapan Kotil bölge potansiyelinin ilgi alanları içerisinde olduğunu kaydetti. ( MİLLİYET)

Yorum Yaz